Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη (ορισμό) Υποστηρικτή Βιωσιμότητας (SustainabilityAdvocate)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη (ορισμό) Υποστηρικτή Βιωσιμότητας (SustainabilityAdvocate)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Σκοπός του συγκεκριμένου έργου είναι ο Υποστηρικτής Βιωσιμότητας (ΥΒ) να συνεισφέρει στην ανάλυση καινοτόμων επιχειρηματικών προτάσεων από την σκοπιά της βιώσιμης ανάπτυξης στον πρώτο κύκλο εφαρμογής του νέου εργαλείου Sandbox για τον ανταγωνισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και στην εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών της ΕΑ σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και ανταγωνισμού, αλλά και συνεισφορά της/του ΥΒ στις δραστηριότητες πληροφόρησης και προσέλκυσης των επιχειρήσεων στη χρήση του εργαλείου που θα αναπτύξει η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Καθώς η διάδραση μεταξύ του ανταγωνισμού και της βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και η λειτουργία του Sandbox επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αξιολογούνται εμπορικές σχέσεις και πρακτικές από την ΕΑ, ο ΥΒ πρέπει να συνεισφέρει στην ενδυνάμωση της τεχνογνωσίας των στελεχών της ΕΑ για την προώθηση των δυνατοτήτων που παρέχονται μέσω του Sandbox στις ελληνικές επιχειρήσεις για επενδύσεις, ενώ παράλληλα θα προσφέρει επιστημονική υποστήριξη στην ΕΑ σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και ανταγωνισμού. Ο Υποστηρικτής Βιωσιμότητας θα λειτουργεί υποστηρικτικά στην κατάθεση και περαιτέρω επεξεργασία των προτάσεων για επιχειρηματικές πρωτοβουλίες για την πράσινη ανάπτυξη στο πλαίσιο του Sandbox.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 

Η προϋπολογισθείσα αξία της σύμβασης ορίζεται στο ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, ήτοι συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας δώδεκα χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (12.400,00€ συμπ. ΦΠΑ 24%)

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής. 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η παροχή υπηρεσιών άρχεται την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και λήγει μετά από εικοσιτέσσερις (24) μήνες. 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την κατάθεση πρότασης το αργότερο έως την Παρασκευή, 03/11/2023 και ώρα 14:00 μ.μ., μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης & Υποδομών της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Μαρία Ζαφειροπούλου και Βάϊα Τσαντούλα , Τηλέφωνα:  210 – 88 09 205 και 210 – 88 09 175, E–mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  από το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ καθώς και το ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!