Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη (ορισμό) Ombudsman/Διαμεσολαβητή

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη (ορισμό) Ombudsman/Διαμεσολαβητή για την εφαρμογή της ΕΑ 768/2022

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Σκοπός της εισαγωγής του θεσμού του Διαμεσολαβητή είναι η ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ των διαφόρων συμμετεχόντων στην αλυσίδα αξίας για τη διανομή τύπου, η οποία είναι απαραίτητη για τη βιώσιμη λειτουργία του κλάδου.  Ο Διαμεσολαβητής θα συνεισφέρει στην εφαρμογή των μέτρων της ΕΑ 768/2022, όπως εξειδικεύονται στην Ενότητα VII.4 της ΕΑ 768/2022, θα εκτελεί καθήκοντα Προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής, θα επιβλέπει την τήρηση των υποχρεώσεων που υπέχουν το Πρακτορείο ή/και το γνωστοποιούν μέρος στο πλαίσιο της  προηγούμενης γνωστοποίησης μεταβολής στη μετοχική σύνθεση του Πρακτορείου και θα  ενημερώνει την ΕΑ για τις συνθήκες ανταγωνισμού στον κλάδο και την πολιτική ουδετερότητας του Πρακτορείου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, λόγω και των σημαντικών αλλαγών στον κλάδο, τόσο τεχνολογικών όσο και σε επιχειρηματικά μοντέλα.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 

Η προϋπολογισθείσα αξία της σύμβασης ορίζεται στο ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000 €) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, ήτοι συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ (37.200,00€ συμπ. ΦΠΑ 24%)

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής. 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η παροχή υπηρεσιών άρχεται την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και λήγει την 15.11.2024. 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την κατάθεση πρότασης το αργότερο έως την Παρασκευή, 01/09/2023 και ώρα 14:00 μ.μ., μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν από το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης & Υποδομών της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Μαρία Ζαφειροπούλου και Βάϊα Τσαντούλα , Τηλέφωνα:  210 – 88 09 205 και 210 – 88 09 175, E–mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  από το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ καθώς και το ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Περισσότερα στο συνημμένο αρχείο

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!