Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

Το βίντεο της τηλεδιαβούλευσης για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Θέμα: Το βίντεο της τηλεδιαβούλευσης για την κλαδική έρευνα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Δίνεται σήμερα στην δημοσιότητα ολόκληρο το βίντεο της  τηλεδιαβούλευσης για το ηλεκτρονικό εμπόριο που πραγματοποιήθηκε μέσω ιδιόκτητου συστήματος live streaming από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο πλαίσιο της σχετικής κλαδικής έρευνας.

Η έναρξη και η εισαγωγή στα θέματα της τηλεδιαβούλευσης έγιναν από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Ιωάννη Λιανό ενώ  απεύθυναν χαιρετισμούς  η Πρόεδρος του GR.EC.A  κα Κατερίνα Φραϊδάκη και ο Διευθυντής Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών του ΣΕΒ κ. Μιχάλης Μητσόπουλος.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:

  • «Το Διαδίκτυο ως Κανάλι Διανομής / Συμφωνίες και Περιορισμοί» με εισηγήτριες τις κυρίες Εμμανουέλλα Τρούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Αλεξάνδρα Μικρουλέα, Αναπλ. Καθηγήτρια Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ) και συντονιστή τον κ. Ανδρέα Θέμελη, Επίκουρο Εισηγητή Ε.Α.
  • «Ο Ρόλος των Ψηφιακών Πλατφορμών στο Σύγχρονο Εμπόριο» με εισηγητές την κα Κωνσταντίνα Μπανιά, Νομική Σύμβουλο, Ευρωπαϊκή Τηλεοπτική Ένωση, τον κ. Μιχαήλ Γ. Ιακωβίδη, Καθηγητή London Business School και τον κ. Ασημάκη Κομνηνό, Δικηγόρο, White & Case LLP) και συντονιστή τον κ. Παντελή Μπορόβα, Επίκουρο Εισηγητή Ε.Α.
  • «Αλγόριθμοι και BIG DATA» με εισηγητές την κα Ελπίδα Βαμβακά, Δικηγόρο, Homo Digitalis και τον κ. Γεώργιο Πετρόπουλο, Marie Curie Skłodowska Research Fellow, MIT Sloan School of Management & Bruegel και συντονιστή τον κ. Ιωάννη Αποστολάκη, Επίκουρο Εισηγητή Ε.Α.
  • «Ζητήματα (υπερ-)ρύθμισης και Υποδομών στο Ψηφιακό Περιβάλλον» με εισηγητές την κα Αθηνά Βουνάτσου, Senior Advisor, Τομέας Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος & Ρυθμιστικών Πολιτικών ΣΕΒ, τον κ. Παναγιώτη Γκεζερλή, GR.EC.A, Convert Group και τον κ. Αντώνιο Δρόσο, Managing Partner Rewheel και συντονιστή τον κ. Διομήδη Σπινέλλη, Καθηγητή, Πρόεδρο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το βίντεο της τηλεδιαβούλευσης λόγω της μεγάλης του χρονικής διάρκειας είναι χωρισμένο σε 4 μέρη, όσες και οι παραπάνω θεματικές ενότητες και το κοινό μπορεί να τις παρακολουθήσει είτε από την ιστοσελίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού είτε απευθείας στο Κανάλι της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο YouTube.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

ecn20

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!