Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023

ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Θέμα: Επιλεγείς προκήρυξης πλήρωσης θέσης ευθύνης επιπέδου προϊσταμένου του Β΄ Τμήματος Οικονομικής Ανάλυσης και Ανάλυσης Επιπτώσεων στις Αγορές, της Διεύθυνσης Προϊόντων και Υπηρεσιών Υγείας και λοιπών Υπηρεσιών, της Γενικής Δ/νσης Ανταγωνισμού της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο της Προκήρυξης (ΑΔΑ: ΨΙΟΧΙΜΞ-Χ6Ο) για την πλήρωση της θέσης του Προϊσταμένου του Β΄ Τμήματος Οικονομικής Ανάλυσης και Ανάλυσης Επιπτώσεων στις Αγορές, της Διεύθυνσης Προϊόντων και Υπηρεσιών Υγείας και λοιπών Υπηρεσιών, της Γενικής Δ/νσης Ανταγωνισμού, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 21 και 21β, το οποίο προστέθηκε στο ν. 3959/2011 με το άρθρο 71 του ν. 4795/2021 και το άρθρο 88 του ν. 4914/2022, όπως ισχύουν, γνωστοποιεί ότι:

Ολοκληρώθηκε από το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (Σ.Ε.Π.) η διαδικασία επιλογής για τη θέση ευθύνης Προϊσταμένου του Β΄ Τμήματος Οικονομικής Ανάλυσης και Ανάλυσης Επιπτώσεων στις Αγορές, της Διεύθυνσης Προϊόντων και Υπηρεσιών Υγείας και λοιπών Υπηρεσιών, της Γενικής Δ/νσης Ανταγωνισμού. 

Επιλεγείς Προϊστάμενος του Β΄ Τμήματος Οικονομικής Ανάλυσης και Ανάλυσης Επιπτώσεων στις Αγορές, της Διεύθυνσης Προϊόντων και Υπηρεσιών Υγείας και λοιπών Υπηρεσιών, της Γενικής Δ/νσης Ανταγωνισμού.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!