Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022

Πρακτική άσκηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, βάσει της παρ. 8 του άρθρου 21 του ν. 3959/2011 (Φ.Ε.Κ. 93/Α ́/20.04.2011), όπως ισχύει, μπορούν να απασχολούνται προς απόκτηση πρακτικής εμπειρίας στο νομικό ή οικονομικό τομέα του ελεύθερου ανταγωνισμού, για περίοδο που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες, νέοι επιστήμονες, οι οποίοι επιλέγονται προς τούτο με απόφαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (απόφοιτοι) νέοι επιστήμονες:

  • Oικονομικής επιστήμης (ιδίως εκείνοι με κατεύθυνση λογιστικής και οικονομετρίας)

  • Πληροφορικής (datascientists – επιθυμητή εξειδίκευση στον χειρισμό και στην ανάλυση αλγορίθμων και τεχνικών μηχανικής μάθησης και γενικότερα τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης κατά προτίμηση βασισμένες σε οικονομικές και στατιστικές αρχές, αλλά και απόφοιτοι με δημιουργικό πνεύμα για ανάπτυξη δεξιοτήτων γραφιστικής και διαχείρισης συστημάτων Content Management Systems)

  • Νομικής κατεύθυνσης (με επιθυμητή ειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού)

να υποβάλλουν έως και την Παρασκευή 14/01/2022, στην ηλ/κή διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σχετική αίτηση (συνημμένο υπόδειγμα) , η οποία θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών. Ο προβλεπόμενος χρόνος έναρξης της πρακτικής άσκησης είναι τέλη Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της πανδημίας COVID19, παρέχει τη δυνατότητα στους επιλεγέντες να απασχοληθούν εξ’ αποστάσεως για όσο καιρό ισχύουν τα έκτακτα μέτρα διασφάλισης της δημόσιας υγείας με ελάχιστη αυτοπρόσωπη παρουσία.

Μετά το πέρας της άσκησης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, οι ασκούμενοι θα λάβουν βεβαίωση και συστατική επιστολή επιτυχούς ολοκλήρωση της άσκησης στην Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Επιτροπής Ανταγωνισμού (τηλ.: 210-88.09.224), ενώ για μια σύντομη γνωριμία με τους ανθρώπους πίσω από την Αρχή και το εργασιακό περιβάλλον μπορούν να  δουν το παρακάτω βίντο από το κανάλι της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο YouTube!

Καλή επιτυχία σε όλους τους ενδιαφερόμενους!

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!