Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019

Δελτίο Τύπου - Συνέδριο Ανταγωνισμού

Θέμα: H Νομική Βιβλιοθήκη και ο Όμιλος ECONOMIA διοργανώνουν το 3ο Συνέδριο ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με τίτλο “Bringing order in a jungle”  υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, την έδρα Competition, Energy & Transport του Jean Monnet και τη θεσμική υποστήριξη του ΣΕΒ, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, στο ξενοδοχείο Grand Wyndham Athens.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της METRO ΑΕΒΕ κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ και Επικεφαλής της ομάδας εργασίας του ΣΕΒ για «Θέματα Ανταγωνισμού και Αγοράς».

22 Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναπτύσσουν τα επίκαιρα ζητήματα του δικαίου και της πολιτικής του Ανταγωνισμού, σε 4 θεματικές ενότητες:

 Antitrust law-key developments

 Enforcement, judicial review and ADR

 Competition law enforcement & “side effects” in other areas of law

 State Aid Law – trends and aspects

Οι key note speakers του συνεδρίου κκ Theofanis Christoforou, Principal Legal Adviser at the European Commission Legal Service, και Gerald Miersch, Head of Unit in the Cartels Directorate of the European Commission θα αναφερθούν στις εξελίξεις και θα αναδείξουν τις τάσεις στον ανταγωνισμό υπό το πρίσμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Χορηγοί: COCA-COLA, 3E, ΙΝΤRΑΚΑΤ, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, Δρυλλεράκης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, Κυριακίδης Γεωργόπουλος Δικ. Εταιρεία, Zepos & Yannopoulos, POTAMITIS VEKRIS, Σταυρόπουλος & Συνεργάτες Δικ. Εταιρεία, BERNITSAS Δικ. Εταιρεία.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Καθημερινή, Συνήγορος, Νομικός Σύμβουλος, Επιχείρηση, Business File, Οικονομική Επιθεώρηση, epixeiro.gr, Greek Law Digest

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.nbevents.org ή στο τηλ. 210 3678920

Μοιραστείτε το / Share it

Διεύθυνση

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434
Αθήνα

Επικοινωνία

210 8809100
contact@epant.gr

Copyright

Copyright © 2022 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!