Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Δελτίο Τύπου - Συνάντηση του Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λ. Κρέτσου με την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Θέμα: Συνάντηση του Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λ. Κρέτσου με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, στα πλαίσια της διενεργούμενης διαβούλευσης, για την ενδεχόμενη λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρείας «ΑΡΓΟΣ Α.Ε.»

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του Υφουπουργού κ. Λ. Κρέτσου με τα μέλη της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κα. Θάνου καλωσόρισε τον Υφυπουργό και τον ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία του, προς πραγματοποίηση της συνάντησης. Ο Υφυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον, με το οποίο το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης αντιμετωπίζει τα θέματα του Τύπου, καθώς και το ειδικότερο θέμα της διανομής Τύπου, το οποίο κατά το τρέχον διάστημα εκκρεμεί ενώπιον της Αρχής Ανταγωνισμού, στα πλαίσια διαδικασίας ενδεχόμενης λήψης ασφαλιστικών μέτρων και διερεύνησης της κύριας υπόθεσης και διαβεβαίωσε τα μέλη της Επιτροπής για τη στήριξή του στο έργο τους.

Επ’ ευκαιρία της συνάντησης, ενημέρωσε επίσης την Επιτροπή Ανταγωνισμού, για τα μέτρα ενίσχυσης του Τύπου, τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί και για τις ρυθμιστικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου του.

Η Πρόεδρος κα. Θάνου απήντησε ότι, τόσο η ίδια, όσο και τα λοιπά μέλη του Προεδρείου, εκτιμούν το ενδιαφέρον και την αναγνώριση του έργου της Επιτροπής Ανταγωνισμού και ότι σε κάθε περίπτωση ασκούν τα καθήκοντα τους με αποτελεσματικότητα και αντικειμενικότητα.

Η Πρόεδρος συμπλήρωσε ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού, μετά και το σχετικό αίτημα του Υπουργού και Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ετοιμάζει γνωμοδότηση αναφορικά με τα θέματα του Τύπου, η οποία θα δημοσιευθεί σύντομα.

Μοιραστείτε το / Share it

Διεύθυνση

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434
Αθήνα

Επικοινωνία

210 8809100
contact@epant.gr

Copyright

Copyright © 2021 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!