Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024

Δελτίο Τύπου – Διενέργεια Κλήρωσης προς ορισμό μελών Συμβουλευτικής Επιτροπής

Θέμα: Διενέργεια Κλήρωσης ενώπιον του Διαμεσολαβητή προς ορισμό των μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής σύμφωνα με τις παρ.223 επ. της υπ’ αριθ. 768/2022 Απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Στο πλαίσιο των επιβαλλόμενων με την υπ’ αριθ. 768/2022 Απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού μέτρων στην αγορά διανομής έντυπου τύπου, θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του ορισθέντος Διαμεσολαβητή – Ombudsman στις 18 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 4:00 μμ στα γραφεία του Πρακτορείου Διανομής Τύπου Άργος (Διεύθυνση 20o χλμ Λ. Μαρκοπούλου, Κορωπί, TK 19400) η απαιτούμενη κλήρωση για τον ορισμό των μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής κατά τα προβλεπόμενα στις παρ.223 επ. της εν λόγω Απόφασης.

Ειδικότερα, θα διεξαχθούν δύο κληρώσεις: η πρώτη εξ αυτών για τον ορισμό των τριών εκπροσώπων εκδοτικών επιχειρήσεων από τις εκδοτικές επιχειρήσεις πελάτες της Άργος με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν καμία σχέση με εκδοτικές επιχειρήσεις μετόχους της Άργος, και η δεύτερη εξ αυτών για τον ορισμό των δύο εκπροσώπων υποπρακτόρων/ εφημεριδοπωλών μελών του δικτύου διανομής της Άργος, οι οποίοι ομοίως πληρούν την ως άνω προϋπόθεση.

Για την βέλτιστη διεξαγωγή και διαφάνεια της διαδικασίας, εκτός της δια ζώσης παρουσίας των ενδιαφερόμενων στην κλήρωση, έχει προβλεφθεί η δυνατότητα online παρακολούθησης της μέσω του ακόλουθου συνδέσμου zoom εδώ.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!