Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου - Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Έκθεση εικόνων

Click to enlarge image hcc_13-11-23-0.jpg

Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Θέμα: Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Στέφανου Κασσελάκη και αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ΕΑ και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Α. κ. Ι. Λιανό, την Αντιπρόεδρο της ΕΑ κα Χ. Νικολοπούλου, μέλη της Ολομέλειας και στελέχη της Ε.Α.

Σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Σωκράτη Φάμελλο, τον Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Νίκο Παππά και τον Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου κ. Μανώλη Καπνισάκη, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ε.Α. κ. Ιωάννη Λιανό, την Αντιπρόεδρο κα Χαρά Νικολοπούλου, μέλη της Ολομέλειας και στελέχη της Ε.Α.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η διοίκηση της ΕΑ ενημέρωσε τον κ. Κασσελάκη για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη μάχη για την καταπολέμηση της ακρίβειας, ειδικά στις αγορές ενέργειας, πετρελαιοειδών και τροφίμων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τονίζοντας τη σημαντική αύξηση των επιτοπίων ελέγχων της ΕΑ στην αγορά, όπου σύμφωνα με διεθνή νομική εταιρεία, η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού καταλαμβάνει την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!