Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022

Δελτίο Τύπου - ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΔΥΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ

Θέμα: ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΔΥΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ

Η τελετή επίσημης έναρξης του προγράμματος Διδυμοποίησης (Twinning) «Renforcement des capacités institutionnelles du Conseil de la Concurrence» με το Συμβούλιο Ανταγωνισμού του Βασιλείου του Μαρόκου (“Conseil de la Concurrence du Royaume du Maroc”) έλαβε χώρα στις 31.05.2022 στο Ραμπάτ, στο Βασίλειο του Μαρόκου.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, η οποία συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, τις Αρχές Ανταγωνισμού της Πολωνίας και της Ιταλίας και το Συμβούλιο Ανταγωνισμού του Βασιλείου του Μαρόκου, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό πρόγραμμα για το δίκαιο του ανταγωνισμού, απευθυνόμενο κυρίως σε δικηγόρους και φορείς που δραστηριοποιούνται στο Μαρόκο.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα περιελάμβανε παρουσιάσεις υποθέσεων των Αρχών Ανταγωνισμού και συζήτηση για καίρια και επίκαιρα ζητήματα ανταγωνισμού που απασχολούν τόσο τις Αρχές όσο και τους φορείς και τις επιχειρήσεις. Στην τελετή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Πρέσβεις της Ελλάδος, της Πολωνίας και εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Ιταλίας.

Ύστερα από παρουσίαση της υπόθεσης των κατασκευαστών, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού ανέλυσε τον ρόλο των δικηγόρων στα διάφορα στάδια εφαρμογής του δικαίου ανταγωνισμού, συζητώντας την ελληνική και ευρωπαϊκή νομολογία και πρακτική.

Περισσότερα για τις διεθνείς συνεργασίες και δράσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού μπορείτε να διαβάσετε στην ειδική ιστοσελίδα της.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!