Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022

Δελτίο Τύπου – ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Θέμα: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της και της επιρροής της στην διαμόρφωση πολιτικών ανταγωνισμού, τόσο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και Βαλκανίων, όσο και σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο και διεθνώς καθώς και της επέκτασης της συνεργασίας σε διμερές επίπεδο με αρχές Ανταγωνισμού άλλων χωρών, προχώρησε στις 28.02.2022  στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Αρχή Ανταγωνισμού της Σερβίας.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας από τους Προέδρους των δύο Αρχών Ανταγωνισμού,Ιωάννη Λιανό και Nebojša Perić έλαβε χώρα διαδικτυακά εν όψει των περιορισμών λόγω του COVID-19, εντούτοις οι Αρχές Ανταγωνισμού των δύο χωρών έχουν προγραμματίσει στο προσεχές μέλλον την ανταλλαγή επισκέψεων και την οργάνωση κοινών δράσεων στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας. 

Η υπογραφή του ανωτέρω Μνημονίου Συνεργασίας αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα μπροστά για την διεθνή δραστηριότητα και εξωστρέφεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού. 

Περισσότερα για τις διεθνείς συνεργασίες και δράσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού μπορείτε να διαβάσετε στην ειδική ιστοσελίδα της.

Μοιραστείτε το / Share it

Διεύθυνση

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434
Αθήνα

Επικοινωνία

210 8809100
contact@epant.gr

Copyright

Copyright © 2022 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!