Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου - Έγκριση συγκέντρωσης επιχειρήσεων

Θέμα: Έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της συγκέντρωσης επιχειρήσεων που αφορά στην απόκτηση από την εταιρεία με την επωνυμία «BC Partners Management GR Limited» ( «BC Partners») του έμμεσου αποκλειστικού ελέγχου επί της εταιρείας με την επωνυμία «Pet City Group ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΕΒΕ» ( «Pet City Group») και των θυγατρικών της 
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε Τμήμα, την 17/12/2021, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 756/2021 απόφασή της, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 Ν. 3959/2011, την από 1/11/2021 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση από την εταιρεία BC Partners του έμμεσου αποκλειστικού ελέγχου επί της εταιρείας Pet City Group και των θυγατρικών της.
Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά τις αγορές λιανικής εμπορίας τροφών για κατοικίδια ζώα, λιανικής εμπορίας αξεσουάρ κατοικίδιων, λιανικής εμπορίας προϊόντων υγιεινής & περιποίησης για κατοικίδια ζώα, εμπορίας κτηνιατρικών φαρμάκων και αντιβιοτικών, παροχής υπηρεσιών κτηνιατρικής φροντίδας, και εμπορίας μικρών ζώων, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.
Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!