Δεύτερη Δημόσια τηλε-Διαβούλευση στην Υγεία

 

Καλώς ήλθατε στη δημόσια τηλε-διαβούλευση

Το πρόγραμμα της τηλε-διαβούλευσης

To videopanel της ομάδας της κλαδικής είναι δημόσιο και μπορούν να το παρακολουθούν όλοι οι επισκέπτες της συγκεκριμένης σελίδας.
Παρακαλείσθε να πατήσετε το play για την ζωντανή ροή βίντεο.
Για απευθείας παρακολούθηση από το Vimeo παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

Αρχικές ενέργειες για την συμμετοχή στην Δημόσια συζήτηση

  • Αρχικές ενέργειες: Εισαγωγή ονοματεπώνυμου

    odigies1
    Εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας πατώντας το σύμβολο των ρυθμίσεων (Επιλογές Συζήτησης) στο δεξί άκρο του banner «Συζητήστε ζωντανά» και να εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας στο πεδίο «Ορισμός νέου ονόματος» όπου και θα το αποθηκεύσετε πατώντας το σύμβολο της δισκέτας.


  • Συμμετοχή στη Δημόσια συζήτηση
    odigies2
    Στο παράθυρο της Δημόσιας Συζήτησης μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις οι οποίες θα εμφανίζονται δημόσια σε όλους τους συμμετέχοντες.

  • Διευκρινίσεις
    • Οι ερωτήσεις που υποβάλλετε στην δημόσια συζήτηση καθώς και οι παρατηρήσεις σας, καταγράφονται από τον server της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
    • Οι ερωτήσεις και οι παρατηρήσεις σας θα διαβάζονται και θα απαντώνται σε πραγματικό χρόνο (live) από το πάνελ της κλαδικής.
    • Τα σχόλια και οι ερωτήσεις σας εμφανίζονται στην δεξιά πλευρά του παραθύρου της δημόσιας συζήτησης ενώ των υπολοίπων στην αριστερή πλευρά. Μπορείτε να διαγράψετε τα σχόλιά σας ανά πάσα στιγμή πατώντας το αντίστοιχο σύμβολο διαγραφής πάνω σε κάθε σας σχόλιο. Η διαγραφή είναι πλήρης (διαγραφή και από την βάση δεδομένων του server της ΕΑ.).
    • Προκειμένου το panel της κλαδικής να τηρεί σειρά προτεραιότητας στις απαντήσεις του, στο διαχειριστικό τμήμα της εφαρμογής και δίπλα στο όνομα του κάθε συμμετέχοντα, εμφανίζεται ο χρόνος που μεσολαβεί από την στιγμή της υποβολής της τελευταίας του ερώτησης.
    • Η Επιτροπή Ανταγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ανά πάσα στιγμή από την δημόσια συζήτηση, οιονδήποτε δεν τηρεί τους κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς κατά την διάρκεια αυτής.

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!