Παρουσίαση πλατφόρμας HCC Data Analytics & Economic Intelligence

 

Καλώς ήλθατε στην σελίδα ζωντανής παρακολούθησης της παρουσίασης της πλατφόρμας HCC Data Analytics & Economic Intelligence της Επιτροπής Ανταγωνισμού. 

Παρακαλείσθε να πατήσετε το play σε περίτπωση μη αυτόματης έναρξης της ζωντανής ροής βίντεο και να φροντίσετε ο ήχος του βίντεο να είναι ενεργοποιημένος.
To videopanel της εκδήλωσης είναι δημόσιο και μπορούν να το παρακολουθούν όλοι οι επισκέπτες της συγκεκριμένης σελίδας. Σε περίπτωση προβλήματος στην παρακολούθηση, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση απ' ευθείας από το Vimeo, εδώ.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην δημόσια συζήτηση με την υποβολή κάποιας ερώτησης, παρακαλούμε ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες.

Αρχικές ενέργειες για την συμμετοχή στην Δημόσια συζήτηση

 • Αρχικές ενέργειες: Εισαγωγή ονοματεπώνυμου

  odigies1
  Εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας πατώντας το σύμβολο των ρυθμίσεων (Επιλογές Συζήτησης) στο δεξί άκρο του banner «Συζητήστε ζωντανά» και να εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας στο πεδίο «Ορισμός νέου ονόματος» όπου και θα το αποθηκεύσετε πατώντας το σύμβολο της δισκέτας.


 • Συμμετοχή στη Δημόσια συζήτηση
  odigies2
  Στο παράθυρο της Δημόσιας Συζήτησης μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις οι οποίες θα εμφανίζονται δημόσια σε όλους τους συμμετέχοντες.

 • Διευκρινίσεις
  • Οι ερωτήσεις που υποβάλλετε στην δημόσια συζήτηση καθώς και οι παρατηρήσεις σας, καταγράφονται από τον server της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
  • Οι ερωτήσεις και οι παρατηρήσεις σας θα διαβάζονται και θα απαντώνται σε πραγματικό χρόνο (live) από το πάνελ της ημερίδας.
  • Τα σχόλια και οι ερωτήσεις σας εμφανίζονται στην δεξιά πλευρά του παραθύρου της δημόσιας συζήτησης ενώ των υπολοίπων στην αριστερή πλευρά. Μπορείτε να διαγράψετε τα σχόλιά σας ανά πάσα στιγμή πατώντας το αντίστοιχο σύμβολο διαγραφής πάνω σε κάθε σας σχόλιο. Η διαγραφή είναι πλήρης (διαγραφή και από την βάση δεδομένων του server της ΕΑ.).
  • Προκειμένου το panel της ημερίδας να τηρεί σειρά προτεραιότητας στις απαντήσεις του, στο διαχειριστικό τμήμα της εφαρμογής και δίπλα στο όνομα του κάθε συμμετέχοντα, εμφανίζεται ο χρόνος που μεσολαβεί από την στιγμή της υποβολής της τελευταίας του ερώτησης.
  • Η Επιτροπή Ανταγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει ανά πάσα στιγμή από την δημόσια συζήτηση, οιονδήποτε δεν τηρεί τους κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς κατά την διάρκεια αυτής.

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Μοιραστείτε το / Share it

Διεύθυνση

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434
Αθήνα

Επικοινωνία

210 8809100
contact@epant.gr

Copyright

Copyright © 2021 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!