Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023

Απόκτηση του ελέγχου του συνόλου της «ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την «INTRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

1. Στις 2 Μαΐου 2023 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η επιχείρηση INTRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και με διακριτικό τίτλο INTRAKAT, μητρική εταιρεία του Ομίλου ΙΝΤΡΑΚΑΤ, αποκτά τον έλεγχο του συνόλου της επιχείρησης ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και με διακριτικό τίτλο ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι:

(α) Ο Όμιλος INTRAKAT δραστηριοποιείται στους τομείς των κατασκευών (συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών και των δικτύων οπτικών ινών), των μεταλλικών κατασκευών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

(β) Η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ αποτελεί τον κατασκευαστικό βραχίονα του ομίλου Ελλάκτωρ. Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας και των θυγατρικών της είναι η κατασκευή έργων υποδομής, κτηριακών, βιομηχανικών έργων, έργων βιολογικών καθαρισμών, φωτοβολταικών πάρκων καθώς και η διαχείριση τεχνικών εγκαταστάσεων και η διαχείριση έργου.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

ecn20

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!