Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022

Απόκτηση από την MORE του Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ αποκλειστικού ελέγχου επί της δραστηριότητας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

1. Στις 30.09.2022 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η εταιρεία με την επωνυμία «MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» (εφεξής «MORE»), 100% θυγατρική εταιρεία του ομίλου «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.» (εφεξής «όμιλος ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ»), αποκτά, κατά την έννοια του άρθρου 5 παρ. 2(β) του Ν. 3959/2011, τον αποκλειστικό έλεγχο επί της δραστηριότητας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της εταιρείας «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» (εφεξής η «Επιχείρηση - Στόχος»), η οποία επί του παρόντος τελεί υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της εταιρείας «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.». 

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι: 

Η MORE δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας κυρίως από ανανεώσιμες πηγές  ενέργειας. 

Ο Όμιλος ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ δραστηριοποιείται στη διύλιση και παραγωγή πετρελαίου και προϊόντων πετρελαίου, χονδρική και λιανική εμπορία προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διαχείριση και εκμετάλλευση εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών, παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, εισαγωγή και προμήθεια φυσικού αερίου, ραδιοτηλεόραση.

Η Επιχείρηση-Στόχος θα δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κατόπιν της απόσχισης σε αυτήν της δραστηριότητας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.». 

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!