Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022

Συγχώνευση φορέων The Standard Club Ltd, The North of England Protecting and Indemnity Association Limited και The North of England mutual insurance association (Bermuda) Limited

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

Στις 12.04.2022 η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού ενημερώθηκε για την από 13.03.2022 Σύμβαση Πλαίσιο, σύμφωνα με την οποία οι φορείς με την επωνυμία «The Standard Club Ltd», «The North of England Protecting and Indemnity AssociationLimited» και «The North of England mutual insurance association (Bermuda) Limited» θα συγχωνευτούν σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 2 εδ. β του Ν. 3959/2011.

Ο «The North of England Protecting and Indemnity Association Limited» και ο «The North of England mutual insuranceassociation (Bermuda) Limited» είναι δύο παράλληλες αλληλασφαλιστικές (μητρικές) εταιρείες που αποτελούν τον Σύλλογο P&I North, ενώ παράλληλα ο «The Standard Club Ltd» είναι η μητρική εταιρεία του Ομίλου Standard. Και οι δύο φορείς δραστηριοποιούνται στον τομέα της ασφάλισης Προστασίας και Αποζημίωσης (P&I), παρέχοντας ασφαλιστήρια Προστασίας και Αποζημίωσης (P&I) και άλλα συμβόλαια, σε αμοιβαία και μη-αμοιβαία βάση, καθώς και υπηρεσίες αντασφάλισης σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!