Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ AΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Italgas Newco ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ) 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

Στις 30.12.2021 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η επιχείρηση με την επωνυμία «Italgas Newco S.r.l.» (δ.τ. «Italgas Newco S.r.l.»), που ανήκει στην εταιρεία «Italgas S.p.A.» του ευρύτερου ομίλου εταιρειών της εταιρείας με την επωνυμία «Cassa Deposoti e Prestiti S.p.A.» (CDP), αποκτά αποκλειστικό έλεγχο επί του συνόλου της επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», (δ.τ. «ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε.») και, μέσω της ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, και των θυγατρικών της (από κοινού με τη ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, οι «Στόχοι»): 

α) της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.»), 

β) της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΕΔΑ ΘΕΣΣ») και 

γ) της εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΔΕΔΑ»). 

Η Italgas δραστηριοποιείται ως διαχειριστής δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Ιταλία. Οι Στόχοι δραστηριοποιούνται ως διαχειριστές δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!