Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021

Γνωστοποίηση της εταιρείας ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ περί μεταβολής ελέγχου επί των εταιρειών «SICC Limited» και «ESM Effervescent Sodas Management Limited»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

Στις  19.05.2021 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκληθείσα για την 04.06.2021 Γενική Συνέλευση της Εταιρίας «ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΙΗΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» κατά την οποία θα αποφασισθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με συνέπεια την αλλαγή ελέγχου επί των εταιριών «SICC Limited» και «ESM Effervescent Sodas Management Limited» κατά την έννοια του άρθρου 5 παρ. 2 περ (β) ν. 3959/2011.

Ο «Όμιλος ΙΝΤΕΑΛ» είναι εταιρεία συμμετοχών (holding company) με θυγατρικές που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών εμπιστοσύνης και κυβερνοασφάλειας, ανάπτυξης λογισμικού και λύσεων πληροφορικής καθώς και στην εμπορία λευκών συσκευών, προϊόντων πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας. Η εταιρεία «SICC Limited» δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικής της στην κατασκευή και εμπορία πωμάτων φιαλών και η εταιρεία «ESMEffervescent Sodas Management Limited» δραστηριοποιείται στην αγορά παραγωγής, εμφιάλωσης, εμπορίας, διανομής και διάθεσης ανθρακούχων αναψυκτικών που αναμειγνύονται με ποτά για τη δημιουργία κοκλέιλ (“mixers”), καθώς και τόνικ (“tonics”), ηδύποτων, σιροπιών και παρασκευασμάτων για ποτοποιία. 

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!