Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απόκτηση κοινού ελέγχου επί της SOFTONE  από τις εταιρίες Rucio Investment, Rocinante Investments και Grey Squirrel Services

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

1. Στις 8.4.2024 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία οι επιχειρήσεις «Rucio Investment S.à.r.l.» (η «Rucio») και «Rocinante Investments S.à.r.l.» (η «Rocinante») και η «Grey Squirrel Services Ltd» (η «Grey Squirrel»), η οποία είναι μέλος του Ομίλου Olympia, σκοπεύουν να αποκτήσουν κοινό έλεγχο της εταιρείας με την επωνυμία «SOFT ONE TECHNOLOGIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «SOFT ONE TECHNOLOGIES Α.Ε.» (η «SoftOne»).  

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι:

Η Rucio είναι εταιρεία συμμετοχών που έχει συσταθεί σύμφωνα με το δίκαιο του Λουξεμβούργου και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον κλάδο του λογισμικού μέσω της άμεσης συμμετοχής της κατά ποσοστό 21,21% στη SoftOne. 

H Rocinante είναι εταιρεία συμμετοχών που έχει συσταθεί σύμφωνα με το δίκαιο του Λουξεμβούργου και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον κλάδο του λογισμικού μέσω της άμεσης συμμετοχής της κατά ποσοστό 21,21% στη SoftOne.

H Grey Squirrel είναι κυπριακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της διανομής, του λογισμικού (μέσω της άμεσης συμμετοχής της κατά ποσοστό 33,34% στη SoftOne) και των εμπορικών ακινήτων. 

Η SoftOne είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της πληροφορικής και, ειδικότερα, στην αγορά προϊόντων (εφαρμογών) και υπηρεσιών λογισμικού για επιχειρήσεις (enterprise application software).

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

ecn20

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!